Valikko Sulje

Uudisrakentaminen

Olemme apunasi kaikissa rakentamisen vaiheissa. Ennen yhteistyön aloittamista perehdymme kohteeseen ja laskemme sinulle arvion kokonaistyömäärästä. Voit itse päättää otammeko kokonaisvastuun kaikista vaiheista perustuksista sisustamiseen, vai vastaammeko vain tietystä osa-alueesta.

Ota yhteyttä ja pyydä kustannusarvio!

Saneeraukset

Onko haaveenasi remontoitu toimitila- tai asuinkiinteistö? Tarjoamme saneeraus- ja remontointityöt avaimet käteen -remontteina tai tuntiperusteisena laskutuksena. Vuosien aikana olemme olleet toteuttamassa saneerauksia niin sisä- kuin ulkopintoihin. Tunnemme perusteellisesti yleisesti käytetyimmät materiaalit ja tekniikat.

Elementtiasennukset

Haluatko toteuttaa uudiskohteen elementeistä? Elementtirakentaminen ja elementtien pystytys kuuluu osaamiseemme. Satojen elementtikohteiden kokemuksella uskallamme tarttua haastaviinkiin kohteisiin. Yhteistyö aloitetaan realistisella arviolla pystytysten työmäärästä ja aikataulusta.

Kattoremontit ja vesikatot

Toimintavuosiemme aikana olemme osaamisemme vuoksi olleet toteuttamassa useita kattoremontteja ja uudiskohteiden vesikattourakoita. Toteutamme kattourakoinnit tuntitöinä tai avaimet käteen -remonttina. Yhteistyö kanssamme mahdollistaa remonttikohteissa asiakkaalle myös kotitalousvähennyksen.